Har du rynker, som du er ked af, så kan Botox være svaret. Rynker kommer hos de fleste med alderen. Det kan være i panden, mellem brynene eller omkring øjnene. Rynkerne kommer fordi de små muskler i ansigtet trækkes sammen og får huden til at folde. Botulinum toksin A også kaldet Botox er det eneste toksin, som bruges medicinsk aktuelt. Det er muskelafslappende og minimerer mimiske rynker. 

Book tid nu

Hvad er Botox og hvordan virker det?

Botox har været brugt til rynkebehandling og andre kosmetiske behandlinger siden 1990’erne. Når Botox går ind og får musklerne i ansigtet til at slappe af, så blokerer det for sammentrækninger af musklerne. Når musklerne ikke kan trække sig sammen, som de gjorde før, så reduceres rynkerne og de overfladiske linjer.
De omkringliggende muskler påvirkes ikke af det Botox som bliver sprøjtet ind, da det kun virker lokalt. Når vi foretager Botox rynkebehandlinger sørger vi for at mimikken bevares, så du stadig vil opleve at have en naturlig ansigtsmimik. 
Ønsker du samtidig også at få et mere markeret ansigt, så kan vi også tilbyde at lave permanent makeup med microblading.

Hvor længe varer en Botox behandling?

Virkningen af Botox behandlingen indsætter i løbet af 2 til 14 dage og er sædvanligvis maksimal efter ca 1 måned. Efter første indsprøjtning varer effekten i typisk 3 til 6 måneder. Botox behandling nummer 2 kan med fordel ske ca. 12 uger efter 1. behandling, for at opnå maksimal muskel skrumpning. 3. Botox behandling efter yderligere 20 uger.

Bivirkninger ved botox

Det er kun ganske få, som oplever at få bivirkninger ved Botox behandling. De fleste vil være lidt hævet i det behandlede område i lidt tid efter behandlingen. Udover det er det kun ganske få, som vil opleve virkninger som tørhed og irritation ved øjnene og let hovedpine de første dage efter behandlingen. 

Priser på botox rynkebehandling

Pris pr. område:

Vandrette 1000,-
Lodrette imellem bryn 1000,-
Øjnene/siderne 1000,-

Har du spørgsmål til Botox behandling inden du eventuelt bestiller en tid, kan du udfylde vores kontaktformular og så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.