Trænger dine fødder til kærlig pleje? Så forkæl dine dem med en skøn og afslappende fodbehandling. Fødderne er ofte den del på kroppen, som er forsømt af rigtig mange. De er vores transportmiddel i dagligdagen og bærer resten af vores krop frem i verden - og derfor har de også brug for opmærksomhed og pleje.  

Du kan booke tid til din fodbehandling i vores online bookingsystem. På den måde kan du nemt og hurtigt finde den tid der passer dig bedst.

                                                                                          Book tid nu

Få fodbehandling i Viborg

Beauty by Koco er en skønhedsklinik med beliggenhed i Viborg. Her kan du blandt andet kan forkæle dine fødder med en fodbehandling, pedicure og meget mere. Uanset om du vælger fodbehandlingen fordi dine fødder trænger, eller fordi du ønsker at forkæle dine fødder, så står vi klar til at hjælpe dig.

En fodbehandling kan også være noget for dig der går eller står meget på dine fødder i løbet af en dag, eller hvis du dyrker meget sport, som kan være hårdt for fødderne, hvis man ikke passer på dem.

Prisen på vores fodbehandling

Fodbehandling 499,-

Hvad er inkluderet i fodbehandlingen?

Denne lækre fodbehandling starter men et dejligt varmt fodbad, hvorefter neglene klippes og slibes til, neglebånd fjernes, hård hud og evt. ligtorne fjernes. Afslutningsvis får du en plejende creme og let fodmassage. Fodbehandlingen giver en blød og jævn hud og er samtidig en skøn og afslappende behandling.

Har du spørgsmål til vores fodbehandling?

Brænder du inde med spørgsmål til vores fodbehandling, som du ønsker besvaret, så tag endelig kontakt til os. Du kan kontakte os på telefon 60 95 08 97 ved at udfylde vores kontaktformular og så svarer vi på dine spørgsmål hurtigst muligt.