Trænger dine fødder til kærlig pleje - så forkæl dine fødder med en skøn og afslappende fodbehandling. Fødderne er ofte den del på kroppen, som er forsømt af rigtig mange. Vores fødder er vores transportmiddel i dagligdagen og de bærer resten af vores krop frem i verden.  

Book tid nu

Du kan booke tid til din fodbehandling i vores online bookingsystem. På den måde kan du nemt og hurtigt booke den tid som passer dig bedst.

Få fodbehandling i Viborg

Beauty by Koco er beliggende er Viborg og det er derfor din lokale skønhedsklinik, hvor du blandt andet kan forkæle dine fødder med en fodbehandling. Uanset om du vælger fodbehandlingen fordi dine fødder trænger eller fordi du ønsker at forkæle dine fødder, så står vi klar til at hjælpe dig.
En fodbehandling kan også være noget for dig som går eller står meget på dine fødder i løbet af en dag eller hvis du dyrker meget sport, som kan være hårdt for fødderne, hvis man ikke passer på dem.

Hvad er inkluderet i fodbehandlingen?

Denne lækre fodbehandling starter men et dejligt varmt fodbad, hvor neglene herefter klippes og slibes til, neglebånd fjernes, hård hud og evt. ligtorne fjernes. Afslutningsvis får du en plejende creme og let fodmassage. Fodbehandlingen giver en blød og jævn hud og er samtidig en skøn og afslappende behandling.

Prisen på vores fodbehandling

Fodbehandling 475,-

Har du spørgsmål til vores fodbehandling?

Brænder du inde med spørgsmål til vores fodbehandling, som du ønsker besvaret, så tag endelig kontakt til os. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular og så svarer vi på dine spørgsmål hurtigst muligt.