Trænger du til lidt ekstra selvforkælelse? Hos Beauty by Koco i Viborg tilbyder vi lækre ansigtsbehandlinger der plejer og giver næring til din hud. Det er den rene forkælelse for dig og din hud. 

Alle ansigtsbehandlinger bliver altid udført professionelt, og derfor sørger vi for at tilpasse hele behandlingen til den hudtype du har, så din hud får den helt rette pleje. Grundet gener, levestil, vejrforhold og andre faktorer er der nemlig stor forskel på hvordan ens hydtype er, og derfor også stor forskel på hvordan den skal behandles.

                                                               Book tid til en ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger til enhver hudtype

Vi tilbyder forskellige typer af ansigtsbehandlinger:

  • Klassisk ansigtsbehandling
  • Klassisk Deluxe ansigtsbehandling
  • Klassisk Teen ansigtsbehandling (Under18)
  • Nimue Thermal detox ansigtsbehandling 
  • Nimue 35% Glycolic ansigtsbehandling

Se mere om vores NimueBeauty Angel og Klassisk behandlinger

Derfor er det en god idé at pleje huden med ansigtsbehandlinger

Huden er vores største organ, og derfor er det utrolig vigtigt at passe på den. Sørger man for at give huden den rette opmærksomhed og pleje, holder man den smuk og forebygger mod rynker og trist eller skadet hud pga. manglende pleje.

Vi tilbyder hudbehandlinger til alle hudtyper og til forskellige aldre. 

Få den rette ansigtsbehandling i Viborg 

Trænger du til lidt selvforkælelse, eller trænger din hud til at få en professionel ansigtsbehandling der passer den hudtype du har? Så book tid til en behagelig ansigtsbehandling her. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra så tilbyder vi også beauty angel, fodbehandling, manicure  og andre lækre behandlinger.

Har du spørgsmål til behandlingerne eller ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at skrive til os via kontaktformularen på siden, eller ringe til os på telefonnummeret 60 95 08 97

                                                                 Kontakt os hvis du ønsker at vide mere