Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, der også kaldes for mikropigmentering, da det er bittesmå pigmenter man deponerer i hudens øverste lag. Derved bliver det ikke permanent, men semi permanent, og kræver opfriskning hvert halvandet år.

Med permanent makeup kan vi skabe mere fylde til dine øjenbryn og samtidig også give dem mere karakter. Sammen med vores behandler udvælger I det helt rigtige look til netop dig. 

Du kan allerede nu booke en tid til permanent makeup i vores skønhedsklinik i Viborg. 

Book tid nu

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en ‘tatoverings’-teknik, hvor der lægges små pigmenter ind i det øverste hudlag. Det adskiller sig dog fra en almindelig tatovering, da det forsvinder af sig selv i løbet af 2-5 år. Det er derfor vi anbefaler, at man får det genopfrisket, hvis man ønsker at bibeholde det look, man har opnået med permanent makeup. 

Permanent makeup er for dig, der gerne vil have perfekte bryn hele tiden. Det kan også være ideel til dig, som efter ulykke, sygdom eller en anden årsag, har mistet størstedelen af hårene i brynene, og derfor ønsker at få mere fylde i brynene. 

Priser for permanent makeup

Bryn første behandling  3.000,-
Bryn anden behandling
(skal ske inden for 5-6 uger efter første behandling)
1.000,-
Bryn tredje behandling 
(skal ske inden for 2-3 uger efter anden behandling)
750,-
Opfyldning
(inden for 12 mdr. af første behandling)
1.500,-
Opfyldning
(inden for 12-24 mdr. efter første behandling)
2.300,-
Læber plus evt. retouch  3.500,-

Efter 3 år skal der bookes en Bryn første behandling.

Permanent makeup bryn

  • Microblading

Microblading giver et meget naturligt resultat. Hvis dine bryn er sparsomme med hår og du overvejer permanent makeup, så er microblading den ideelle. Det er også den mest populære teknik, da det ligner rigtige hårstrå. Microblading teknikken kan dog ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

  • Nano Ombre Brows

Teknikken kaldet Nano Ombre brows kan give dig et mere markeret resultat, hvis det er det man ønsker. Det er selvfølgelig også muligt at opnå et naturligt resultat med denne teknik. Med Nano Ombre Brows giver det en skygge, der laves som en pixelering. Modsat Microblading så kan denne teknik bruges på alle hudtyper. 

Uanset hvilken teknik du vælger betyder det, at du hver morgen vågner med perfekte bryn og du slipper for at lægge makeup på brynene. 

Få flotte bryn med permanent makeup

Med permanent makeup kan du få de flotte bryn, som du går og drømmer om, men der er dog nogle ting man skal være opmærksom på i forhold til behandling med permanent makeup.

  • Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
  • 1 årligt retouch for vedligeholdelse
  • Særlig pleje inden og efter behandlingen
  • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge

Ved første behandling konsulteres du inden behandlingen, hvor vi finder den bedste teknik til netop dig.
Du er også velkommen til at kigge forbi klinikken til en uforpligtende og gratis konsultation.

Permanent makeup læber

Permanent makeup på læberne kan være en god mulighed for dem, der ønsker et mere fyldigt og defineret look uden at skulle bruge tid på at påføre læbestift hver dag.

Under behandlingen vil pigmenteringsfarven blive påført med en metode, der skaber et naturligt udseende. Permanent makeup på læberne kan være ideel for dem, der har asymmetriske læber eller ønsker at rette op på en ujævn farve eller form.

Vi sørger for at tage hensyn til din hudtone, ansigtsform og personlige præferencer under behandlingen, for at skabe det bedste resultat der opfylder dine ønsker. 

Book en tid allerede i dag

Ønsker du at få en ny tid til permanent makeup på læber eller bryn, så kan du nemt og hurtigt booke en tid til en behandling her

Har du spørgsmål eller brug for information er du velkommen til at skrive til os via kontaktformularen eller ringe på telefonnummeret 60 95 08 97. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores klinik i Viborg.