Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering. Permanent makeup kaldes også mikropigmentering, da det er bittesmå pigmenter man deponerer i hudens øverste lag. Derved bliver det ikke permanent, men semi permanent, og kræver opfriskning hvert halvandet år.
Permanent makeup kan være med til at skabe mere fylde til dine øjenbryn og samtidig også give dem mere karakter. Sammen med vores behandler udvælger I det helt rigtige look til netop dig.

Book tid nu

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en ‘tatoverings’-teknik, hvor der lægges små pigmenter ind i det øverste hudlag. Det adskiller sig dog fra en almindelig tatovering, da det forsvinder af sig selv i løbet af 2-5 år. Det er derfor vi anbefaler, at man får det genopfrisket, hvis man ønsker at bibeholde det look, man har opnået med permanent makeup. 
Permanent makeup er for dig, som gerne vil have perfekte bryn hele tiden. Det kan også være ideel til dig, som efter ulykke eller sygdom har mistet størstedelen af hårene i brynene og du derfor ønsker at få mere fylde i brynene. 

Teknikker indenfor permanent makeup

Microblading

Microblading giver et meget naturligt resultat. Hvis dine bryn er sparsomme med hår og du overvejer permanent makeup, så er microblading den ideelle. Det er også den mest populære teknik, da det ligner rigtige hårstrå. Microblading teknikken kan dog ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

Nano Ombre Brows

Teknikken kaldet Nano Ombre brows kan give dig et mere markeret resultat, hvis det er det man ønsker. Det er selvfølgelig også muligt at opnå et naturligt resultat med denne teknik. Med Nano Ombre Brows giver det en skygge, der laves som en pixelering. Modsat Microblading så kan denne teknik bruges på alle hudtyper. 

Uanset hvilken teknik du vælger betyder det, at du hver morgen vågner med perfekte bryn og du slipper for at lægge makeup på brynene. 

Få flotte bryn med permanent makeup

Med permanent makeup kan du få de flotte bryn, som du går og drømmer om, men der er dog nogle ting man skal være opmærksom på i forhold til behandling med permanent makeup.

  • Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
  • 1 årligt retouch for vedligeholdelse
  • Særlig pleje inden og efter behandlingen
  • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge

Ved første behandling konsulteres du inden behandlingen, hvor vi finder den bedste teknik til netop dig.
Du er også velkommen til at kigge forbi klinikken til en uforpligtende og gratis konsultation.

Priser for permanent makeup

Bryn første behandling  2500,-
Bryn anden behandling  1000,-
Bryn tredje behandling  500,-
Bryn Retouch 2-12 mdr. 1000,-
Bryn Retouch 12-24 mdr. 1500,-
Læber plus evt. retouch  3500,-