Hos skønhedsklinik Beauty by Koco i Viborg tilbyder vi Nimue ansigtsbehandlinger der giver din hud næring og pleje. 

Nimue er et hudpleje brand der arbejder med hudens dybere lag og forbedrer både huden og strukturen. Det er en utrolig effektivt hudpleje serie, hvor der er noget for forskellige hudtyper og -problemer. 

Når vi behandler med Nimue er det altid med en analyse af din hud, så vi finder frem til de produkter der passer præcis til den hudtype du har.
Herunder kan du få et overblik over nogle af de ansigtsbehandlinger vi tilbyder.
Du kan også se de Nimue produkter vi forhandler her

                                                                                      Book en tid her

  • Nimue klassisk ansigtsbehandling:

549 kroner.
Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og have din lidt triste og trætte hud frisket op. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance. Behandlingen består af afrens og hudanalyse, peeling, maske tilpasses din hudtilstand, afsluttes med serum, cremepleje og let ansigtsmassage.

  • Nimue deluxe ansigtsbehandling:

799 kroner.
En behandling særligt til dig der ønsker at booste din hud, samt få renset huden mere i dybden. Ved brug af frugtsyre opnås hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje, derudover arbejdes der også på hals samt decolté.

  • Nimue A.H.A ansigtsbehandling:

599 kroner.
Intensiv og effektiv behandling til dig, der ønsker at booste din hud eller har problemer med uren hud og tilstopning. En eksfolierende og genopbyggende behandling der renser i dybden. Huden føles mere jævn og glat efter denne behandling, ved brug af frugtsyre opnåes hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, hudanalyse, enzym peeling med massage, A.H.A. frugtsyre 15%, dyberens, maske tilpasset efter din hudtilstand, afsluttende serum, dagcreme og solfaktor.

  • Nimue Thermal detox ansigtsbehandling:

649 kroner.
Giv din hud et effektiv boost med Thermal Detox Peel, mindsker urenheder og overskydende talg, forfiner hudens tekstur og mindsker porerne. Den går ind og udglatter fine linjer, giver blødere hud, ensartet hudtone, samt fugt og en fornyet glød. Behandlingen består af afrens, peeling, cremepleje og afsluttes med 15min Beauty Angel

Book tid til Nimue behandling 

Ønsker du at få en tid til en ansigtsbehandling med nimue, så kan du booke en tid her, eller ringe til os på telefon 60 95 08 97. Hvis du har spørgsmål er du også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular. Vi tilbyder også andre typer ansigtsbehandlinger, f.eks. også med produkter fra Medex.