Hos skønhedsklinik Beauty by Koco i Viborg tilbyder vi Nimue ansigtsbehandlinger der giver din hud næring og pleje. 

Nimue er et hudpleje brand der arbejder med hudens dybere lag og forbedrer både huden og strukturen. Det er en utrolig effektivt hudpleje serie, hvor der er noget for forskellige hudtyper og -problemer. 

Når vi behandler med Nimue er det altid med en analyse af din hud, så vi finder frem til de produkter der passer præcis til den hudtype du har.
Herunder kan du få et overblik over nogle af de ansigtsbehandlinger vi tilbyder.
Du kan også se de Nimue produkter vi forhandler her

                                                                                      Book en tid her

Nimue Thermal detox ansigtsbehandling:

649 kroner.
Giv din hud et effektiv boost med Thermal Detox Peel, mindsker urenheder og overskydende talg, forfiner hudens tekstur og mindsker porerne. Den går ind og udglatter fine linjer, giver blødere hud, ensartet hudtone, samt fugt og en fornyet glød. Behandlingen består af afrens, peeling, cremepleje og afsluttes med 15min Beauty Angel

Nimue 35% Glycolic Ansigtbehandling:

En aktiv eksfolierende frugtsyrebehandling, der skånsomt men effektivt fjerner døde hudceller og stimulerer dyb hudfornyelse og foryngelse der efterlader huden med en finere overflade,fastere struktur og flot glød. Anbefales til især miljøbelastet hud hvor overfladen føles grov,ujævn, eller synlige porer og linjer. Anbefales også til nogle former for hyperpigmentering og letter grader af acne. Vi afslutter med Beauty Angel lyset for at give huden et extra boost.
Anbefales at efterbehandler med Nimue hjemmepleje for at få optimale virkning af behandlingen.

Book tid til Nimue behandling 

Ønsker du at få en tid til en ansigtsbehandling med nimue, så kan du booke en tid her, eller ringe til os på telefon 60 95 08 97. Hvis du har spørgsmål er du også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular.