Drømmer du om flotte, lange og fyldige vipper? Så er eyelash extensions løsningen. Eyelash extensions er enkelte hår eller buketter, der med en holdbar og ganske ufarlig speciallim, limes på dine egne vipper, præcis i den længde og farve du ønsker.

Hos Beauty by Koco bruger vi de bedste materialer og redskaber at arbejde med, for at sikre det bedste og flotteste resultat hver gang. Vi anvender MINKYS, som sikrer dig de lækreste produkter, samt lang holdbarhed.

Eyelash extensions i Viborg

Beauty by Koco er beliggende i Viborg og kan derfor tilbyde Eyelash Extensions for vores kunder fra Viborg og de omkringliggende byer. Du kan nemt booke en tid til eyelash extensions online og har du spørgsmål du ønsker svar på, så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. 

Book tid nu

Ønsker du samtidig også flotte bryn, tilbyder vi også behandlinger med permanent makeup, som eksempelvis microblading.

Hvor længe holder eyelash extensions?

Eyelash extensions holder gerne 6-8 uger, men det anbefales, at man får lavet en opfyldning hver 2. eller 3. uge for at kunne opretholde det pæne og fyldige resultat. Der er forskellige ting, man selv kan gøre for at forlænge holdbarheden på dine eyelash extensions. Nogle af dem er eksempelvis: 

  • Helst ikke bruge mascara og slet ikke vandfast mascara.
  • Undgå badning, solarium og sauna i de første to døgn og herefter undgå lange varme bade.
  • Være forsigtig når man tager makeup af omkring øjnene.
  • Undgå at ligge med hovedet ned i puden når man sover, da det kan knække vipperne.

Husk at en del af dine egne vipper fornys hver måned, og derfor betyder det også at nogle af de vipper, som falder af også vil være nogle af dem, hvor dine eyelash extensions sidder fast på. 

Pris for eyelash extensions

Nedenfor kan du se hvad prisen er for eyelash extensions og hvad det koster at få lavet en opfyldning forskellige tidsintervaller efter sidste påsætning. Ønsker du at få en opfyldning mere end 5 uger efter sidste påsætning, vil det betegnes som påsætning af et nyt sæt eyelash extensions. 
 

Nyt sæt eyelash extensions 825,- (sort single lashes)
Lille opfyldning 325,- (efter max 14 dage)
Mellem opfyldning 425,- (efter max 3 uger)
Stor opfyldning 575,- (efter 4-5 uger)
Rensning af eyelash extensions 275,-

Ønsker du at booke en tid eller har du spørgsmål kan du kontakte os via kontaktformularen eller på telefonnummeret 60 95 08 97