Professionel Makeup Artist

Hos Beauty By Koco kan vi også tilbyde dig, at få lagt en professionel makeup.

Med uddannet Makeup Artister som en del af personalestabet, hjælper vi dig med at opnå et naturlig og smukt look, med fokus på dine bedste træk, lækker hud og med Glo Skin Beauty, der også er vores professionelle makeup mærke, som vi også forhandler i klinikken. 


Vi tilbyder følgende; dagsmakeup,  fest- og aften makeup, samt brude makeup. 
Så ønsker du at forkæles ekstra på den store dag, guides til en lækker makeup rutine eller skal den bare have ekstra gas til en aften i byen, så book en tid og lad os hjælpe dig

OBS vi ligger også Makeup udenfor arbejdstid kontakt os via sms eller ring

Priser

Basis - makeup:

299 kroner.

Få lagt en naturlig og flot basis makeup, som holder hele dagen. Vi vil desuden give dig tips og tricks til, hvilke produkter der passer lige præcis til dig. 

Makeup Vejledning:

699 kroner.

Her er der sat en time af til dig... Bare dig!
Vi guider dig til, at lægge en naturlig og smuk hverdags makeup, der ikke kun fremhæver dine bedste træk, men også matcher din hudtone. 

Aften - og festmakeup:

549 kroner.

Skal du til fest og ønsker at gøre lidt ekstra ud af det, så hjælper vi dig med at lægge en flot fest makeup der holder hele aftenen.

Brude makeup inkl. prøve makeup:

(evt. kørselstillæg)

1999 kroner.

Ønsker du, at forkæle dig selv ekstra på denne store dag, så lad os hjælper dig, så du bare kan slappe helt af og nyde dagen.
Vi mødes inden den store dag, til en prøve makeup og hvor vi taler ønsker osv. På selve dagen kommer vi hjem til dig.
Du får en professionel makeup, der holder hele dagen og natten. Vi har stor fokus på at fremhæve dine bedste træk samt lave smuk og intens makeup, der også gør sig godt på billeder.