Professionel Makeup Artist

Hos Beauty By Koco i Viborg kan vi tilbyde dig, at få lagt en flot professionel makeup efter dine ønsker.

Med uddannet Makeup Artister som en del af personalestaben, hjælper vi dig med at opnå et naturlig og smukt look, med fokus på dine bedste træk, lækker hud og med Glo Skin Beauty, der også er vores professionelle makeup mærke, som vi også forhandler i klinikken. 

Få lagt make up til:

  • Brude make up 
  • Bryllups make up 
  • Dag og aften make up
  • Fest make up
  • Galla make up
  • Make up til fotoshoot eller andet

Vi lægger make up til alle anledninger, uanset om det er fordi du skal deltage i en begivenhed, eller blot ønsker lidt ekstra selvforkælelse eller inspiration til hvordan man kan lægge en flot make up. 

Så uanset om du ønsker at blive forkælet lidt ekstra på den store dag, skal guides til en lækker makeup rutine eller ønsker at give den ekstra gas til en aften i byen, så book en tid og lad os hjælpe dig. 

OBS vi lægger også Make up udenfor arbejdstid kontakt os via sms eller ring til telefon x for at høre mere eller for at booke en tid efter arbejde. 

                                                                                Book en tid 

Priser på at få lagt make up

  • Basis - makeup:

299 kroner.

Få lagt en naturlig og flot basis makeup, som holder hele dagen. Vi vil desuden give dig tips og tricks til, hvilke produkter der passer lige præcis til dig. 

  • Makeup Vejledning:

699 kroner.

Her er der sat en time af til dig... Bare dig!
Vi guider dig til, at lægge en naturlig og smuk hverdags makeup, der ikke kun fremhæver dine bedste træk, men også matcher din hudtone. 

  • Aften - og festmakeup:

549 kroner.

Skal du til fest og ønsker at gøre lidt ekstra ud af det, så hjælper vi dig med at lægge en flot fest makeup der holder hele aftenen.

  • Brude makeup inkl. prøve makeup:

(evt. kørselstillæg)

1999 kroner.

Ønsker du, at forkæle dig selv ekstra på denne store dag, så lad os hjælper dig, så du bare kan slappe helt af og nyde dagen.
Vi mødes inden den store dag, til en prøve makeup og hvor vi taler ønsker osv. På selve dagen kommer vi hjem til dig.
Du får en professionel makeup, der holder hele dagen og natten. Vi har stor fokus på at fremhæve dine bedste træk samt lave smuk og intens makeup, der også gør sig godt på billeder.

Lægning af make up efter din hudtype

Som uddannede Makeup Artister har vi stor erfaring med teknikker, produkter og forskellige hudtyper. Så uanset hvilken type make up du skal have lagt, fokuserer vi altid på hvilken hudtype du har. Derfor anvender vi kun de produkter der matcher huden, så du får det bedste og smukkeste resultat, der får din hud til at se frisk og ensartet ud. 

Hos Beauty by Koco kan du altid regne med at få en professionel behandling i trygge rammer. 

Book tid hvis du ønsker at få lagt en smuk make up 

Ønsker du at booke en tid til at få lagt en smuk make up, så kan du nemt og hurtigt booke en tid der passer ind i din kalender her. Hvis du ønsker at høre mere eller at booke en tid udenfor normal arbejdstid, så ring til os på telefon 60 95 08 97. Vi ser frem til at høre fra dig

                                                                           Kontakt os