Nimue - Klassisk Ansigtsbehandling:

549 kroner.

Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og have din lidt triste og trætte hud frisket op. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance. Behandlingen består af afrens og hudanalyse, peeling, maske tilpasses din hudtilstand, afsluttes med serum, cremepleje og let ansigtsmassage. 

 

Nimue - Deluxe Ansigtsbehandling:

749 kroner.

En behandling særligt til dig der ønsker at booste din hud, samt få renset huden mere i dybden. Ved brug af frugtsyre opnås hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje, derudover arbejdes der også på hals samt decolté.

 

Nimue -deap clean - A.H.A Ansigtsbehandling:

599 kroner.

Intensiv og effektiv behandling til dig, der ønsker at booste din hud eller har problemer med uren hud og tilstopning. En eksfolierende og genopbyggende behandling der renser i dybden. Huden føles mere jævn og glat efter denne behandling, ved brug af frugtsyre opnåes hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, hudanalyse, enzym peeling med massage, A.H.A. frugtsyre 15%, dyberens, maske tilpasset efter din hudtilstand, afsluttende serum, dagcreme og solfaktor.

 

Nimue - Thermal Detox Peel

649 kroner.

Giv din hud et effektiv boost med Thermal Detox Peel, mindsker urenheder og overskydende talg, forfiner hudens tekstur og mindsker porerne. Den går ind og udglatter fine linjer, giver blødere hud, ensartet hudtone, samt fugt og en fornyet glød. Behandlingen består af afrens, peeling, cremepleje og afsluttes med 15min Beauty Angel

 

Medex - Klassisk Ansigtsbehandling

549 kroner.

Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og din hud. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance. Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje.

 

Medex - Deluxe Ansigtsbehandling

749 kroner.

En behandling særligt til dig der ønsker at booste din hud, samt få renset huden mere i dybden. Ved brug af frugtsyre opnås hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje, derudover arbejdes der også på hals samt decolté.

 

Medex - Purus Acne

549 kroner.

Er til dig der døjer med acne, er dette en effektiv og vedvarende behandling. Den hjælper med at bekæmpe acne og betændelsestilstande og sørger for, at give huden den fugt og pleje den har brug for. Behandlingen består af, afrens, dybderens, peeling, udrensning, maske, lotion, samt cremepleje.

 

Medex - Teenage (under 19)

449 kroner.

Der er alt mulig grund til, at begynde at pleje sin hud i en tidlig alder. Uanset om der er tale om en problemfyldt hud eller en smuk og fejlfri hud, er det vigtigt at holde huden ren og fugtet. Vi har derfor valgt at lave denne behandling som netop fokuserer på teens og deres hud. Vi skræddersyer den præcis efter hvad huden trænger til. Så vi på den måde kan stabilisere fugt- og fedtniveau, så huden synes flot og velfugtet.

 

Medex - Hyaluron - Anti-age behandling

749 kroner.

Her får du et akut boost til dit ansigt. Behandlingen er en kombination af bl.a. dybderens, fruit acid peel mask, hyaluron samt opstrammende bindevævsmassage med Medex vital renew. Behandlingen består af afrens, peeling, massage, maske og afsluttes med cremepleje.

 

Medex - Vulcan Treatment

749 kroner.

Med denne behandling får du vækket huden til live, den giver et øjeblikkeligt boost og har et langtidsvirkende effekt i huden. Behandlingen består af afrens, maske, serum, sheet maske, samt vitamin serum og afsluttes med Medex Vital Recover.

 

Fire and ice + Beauty angel

699 kroner.

Fire and ice er en frugtsyrebehandling fra iS Clinical

En behandling der går ind og giver synlige og langsigtede forbedringer i huden.
Denne intensive ansigtsbehandling har henblik på hurtig reducering af fine linjer og rynker. Behandlingen giver fornyelse af celler, udjævner og minimere porer og giver huden en ny glød.

Den er velegnet til alle, men særligt

  • Akne
  • Hyperpigmentering
  • Fine linjer

Behandlingen kan være enkeltstående eller som et kurforløb. For bedst mulig effekt råder vi et kurforløb med 3 behandlinger med 14 dags mellemrum.