Hos Beauty by Koco tilbyder vi luksuriøs og afslappende pedicurebehandlinger i vores skønhedsklinik i Viborg.
Vores pedicure behandling er skræddersyet til at give dine fødder den bedst mulige pleje, og vores erfarne specialister står klar til at give dig en behagelig fodbehandling

Vi ved hvor vigtigt det er at tage sig af ens fødder, og derfor tilbyder vi en bred vifte af pedicurebehandlinger, der kan forkæle dine fødder og få dem til at se smukke og velplejet ud. Vi bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at dine fødder føles bløde, glatte og smukke efter behandlingen. 

Hos Beauty by Koco ønsker vi at give alle vores kunder den bedste pedicureoplevelse, der efterlader dem med sunde og smukke fødder. Ønsker du en ny tid til pedicure, så kan du nemt og hurtigt booke en tid her

Book tid til pedicure 

Hvad er pedicure?

Pedicure er en behandling af fødderne, hvor man fjerner døde hudceller, klipper og former neglene og fjerner eventuelle hård hud. En pedicure er ikke blot en kosmetisk behandling, men også en sundhedsfremmende behandling, da det kan hjælpe med at forebygge infektioner, forbedre blodcirkulationen og mindske risikoen for skader på fødderne.

Pedicuren kan afsluttes med eller uden shellac

Med vores pedicure får du:

  • Fjernet hård hud og døde hudceller
  • En afslappende fodmassage
  • Forebygget infektioner og reduceret risikoen for skader på fødderne
  • Forbedret blodcirkulation
  • Flotte og velplejede negle og fødder - med eller uden lakering 
  • Forbedret føddernes sundhed og velvære

Vores pedicure behandling er ikke blot en luksusbehandling, men en vigtig del af din sundheds- og skønhedsrutine. Vi tilbyder en række forskellige behandlinger og pakker, der passer til dine individuelle behov og ønsker. Vores erfarne specialister vil sikre, at du får den bedste service og kvalitet.

Book tid til pedicure i vores skønhedsklinik i Viborg 

Ønsker du at få lagt en flot pedicure, så kan du nemt og hurtigt booke en tid her

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 95 08 97 eller ved at skrive til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Ellers er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores klinik i Viborg. 

Vi glæder os til at se dig! 

Pris på pedicure 

Frisk neglene op med manicure. Vi tilbyder: 

  • Mini pedicure – 375,-

Neglene formes og neglebåndene fjernes, hvorefter de poleres. Fødder smøres ind i fodcreme og behandles med aromaolie.

  • Luksus pedicure – 475,-

Med fodbad derefter peeling. Neglene formes og neglebåndene fjernes – neglene poleres. der fjernes hård hud samt tør hud. Fødderne smøres ind i en plejende fodcreme og behandles med aromaolie og let håndmassage.

Book tid allerede i dag