Få lavet flotte bryn og vipper

Ønsker du mere intense øjne, eller trænger du til at få ansigtet frisket op med et ansigtsløft uden kirurgi? Så er farvning og retning af bryn og vipper en perfekt løsning. Det er imponerende som farvning af bryn og vipper, kan få ansigtet til at virke mere intenst, yngre og mere friskt, på en helt naturlig måde. Med velplejede bryn og  vipper får ansigtet mere karakter og du slipper for at bruge tid på mascara, optegning af bryn og undgår samtidig “sorte panda øjne” i svømmehallen, når du dyrker fitness eller lignende.

Book en tid allerede i dag 

Priser på at få lavet vipper og bryn

Retning af bryn med voks 165,-
Retning af bryn inkl. Farvning 250,-
Farvning af vipper 170,-
Farvning af bryn 170,-
Farvning af vipper/bryn inkl. Retning 305,-

Lash Lift

Lash Lift betyder permanent vippebuk. Med denne behandling får du smukke naturlige bukkede vipper. Behandlingen holder i op til 6-8 uger.

Uden farve 450,-
Inkl. Farve 495,-

Brow Lift

Brow lift er til dig som ønsker, en naturlig og nem løsning til at få dine naturlige bryn til at syne kraftigere.

Brow lift inkl. ret uden farve 450,-
Brow lift inkl. ret og farve 495,-

Få lavet vipper

Hos Beauty by Koco tilbyder vi professionelle vippebehandlinger, der vil efterlade dine øjne flotte og markerede. Med vores vippebehandlinger kan du få længere, fyldigere og mere buede vipper, der vil give dig et glamourøst og elegant look. Vores erfarne teknikere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at skabe et look, der er tilpasset dine ønsker og ansigtstræk.

Ønsker du at få lavet ekstra smukke vipper, så kontakt Beauty by Koco i dag på telefon 60 95 08 97 eller book din næste vippebehandling her.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os for at høre mere