Drømmer du om at få ekstra smuk hud? Så kan du hos Beauty by Koco få en Beauty Angel lysbehandling, der styrker din hud på en sikker og behagelig måde. Beauty Angel er en lysbehandling for hele kroppen eller med fokus på specielle områder på kroppen, som fremmer hudens egen kollagen og hyaluronsyre.

Hvad er Beauty Angel lysbehandling?

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Beauty Angel stimulerer fibroblastcellerne, som er ansvarlige for produktionen af collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og i dannelsen af rynker. 

Beauty Angel behandling

Hvis du vil opnå et collagenboost ved siden af sin ansigtsbehandling, kan du køre en Beauty Angel kurbehandling. Afhængig af ens alder skal du have 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagen produktionen. Når opstartsbehandlinger er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden, alt efter behov. Der er mulighed for køb af klippekort.

Book tid til en ny behandling

Fordele ved lysbehandling

 • Stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
 • Reducerer fine linjer og rynker
 • Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
 • Synlig anti-aging effekt
 • Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
 • Fantastisk til reducering af strækmærker
 • Uren hud og akne reduceres markant
 • Uden UV- derfor velegnet til alle hudtyper

Behandlinger 

Beauty Angel klassisk angsigtsbehandling - 699 kr.

Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og din hud. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance.

Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske fra Beauty Angel, Beauty Angel lys, afsluttes med cremepleje.

Klippekort til Beauty Angel kurbehandling. 

For at give dig den bedste start på denne behandling, starter du et kurforløb med en Detox ansigtsbehandling værdi 599,- 

Klippekort - 6 ture - du betaler for 5 - 1245 kr.

Klippekort - 12 ture - du betaler for 10 - 2490 kr. - Desuden får du med i prisen, 2 Beauty Angel specialmasker til en værdi af 399 kr. 

Kontakt os endelig for mere info. 

Beauty Angel lysterapi med Beauty Angel specielmaske - 399 kr. 

Behandlingen består af: Afrens, Beauty Angel specialmaske, lysterapi samt afsluttes med cremepleje. 

Vi tilbyder følgende masker, er du i tvivl om hvilken maske der passer til dig, så hjælper vi dig gerne når du kommer. 

Collagen – Anti-Aging

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Tør hud

Tag denne luksuriøse Collagen Bio Cellulose / Silkemaske på og tilfør huden koncentrerede fugtgivende egenskaber. Collagen Bio Cellulose / Silkemaske opfrisker og minimerer fremkomsten af træt hud, samt hjælper med at reducere fine linjer og rynker for en fejlfri og jævn teint. Det rige indhold af aktive ingredienser fugter øjeblikkeligt tør, kedelig hud og har samtidig en anti-aging-effekt. Huden genoplives og føles blød og glat.

Cherry Blossom – Beroligende og Lindrende

Benyttes i forbindelse med :

 • Sart hud
 • Irriteret hud

I Japan har de i århundreder hyldet Cherry Blossom grundet dets rene skønhed og sarte duft. Det er det bedste eksempel på skrøbelighed og renhed. Cherry Blossom-maskens ekstrakter tilføjer fugt og får huden til at se blød og smidig ud. Antioxidanter tilfører beskyttelse mod for tidlig ældning samt skadelige miljøpåvirkninger.

Green Tea – Rensende

Benyttes i forbindelse med :

 • Akne, uren hud
 • Forstørrede porrer
 • Ujævn hudtone / Pigmentpletter

Et udviklet hudplejefænomen, som anvender en unik Green Tea-maske, der styrker huden i ikke at oxidere og på samme tid regulere udskillelsen af olier. Green Tea forhindrer tidlige 

tegn på ældning samt definerer hudens struktur. Med dette lag af beskyttelse minimeres forstørrede porrer, akne reduceres, og produktet er samtidig med til, at reparere huden ved at forbedre en ujævn hudtone og mørkere pigmentering.

Hyaluron – Fugtgivende

Benyttes i forbindelse med :

Tør hud
Hydra-Soothing Moisturizing (hyaluronsyre) Bio Cellulose / Silkemaske tilfører huden fugtgivende, plejende og beskyttende ekstrakter. Hyaluronsyren kan forbedre tilstanden af rynker og udtørret hud; den holder på vandet i huden, for at bevare collagenens fugtighed og tilfører samtidig huden et ungdommeligt look. 

Cellulose Eye Mask – Hævede, mørke og trætte øjenomgivelser

Benyttes i forbindelse med :

 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Mere elasticitet

Denne maske er udviklet specielt til den sarte hud omkring øjnene. Den sikrer at huden får optimal fugt og beskyttelse, samtidig med at den mindsker fine linjer. Effektiv i bekæmpelsen af trætte øjenomgivelser, der er hævede og mørke. De bløde dråbeformede pads, sikrer at den sarte hud under øjnene er fuldstændig dækket, og man derved får mest muligt udbytte af de gode ingredienser.

Masken er god til trætte øjenomgivelser. Den bekæmper hævede øjne, og mørke rande under øjnene. Huden bliver fornyet, afkølet og beroliget.

Book tid til Beauty Angel lysbehandling

Ønsker du at booke en tid til en Beauty Angel lysbehandlig, så kan du nemt og hurtigt booke en tid her. Har du spørgsmål eller brug for mere information er du også velkommen til at ringe til os på nummeret 
60 95 08 97 eller sende os en besked via kontaktformularen. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores klinik i Viborg.

Vi glæder os til at se dig!

Book tid til en ny lysbehandling her