Drømmer du om at få ekstra smuk hud? Så kan du hos Beauty by Koco få en Beauty Angel lysbehandling, der styrker din hud på en sikker og behagelig måde. Beauty Angel er en lysbehandling for hele kroppen eller med fokus på specielle områder på kroppen, som fremmer hudens egen kollagen og hyaluronsyre.

Hvad er Beauty Angel lysbehandling?

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Beauty Angel stimulerer fibroblastcellerne, som er ansvarlige for produktionen af collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og i dannelsen af rynker. 

Beauty Angel behandling

Hvis du vil opnå et collagenboost ved siden af sin ansigtsbehandling, kan du køre en Beauty Angel kurbehandling. Afhængig af ens alder skal du have 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagen produktionen. Når opstartsbehandlinger er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden, alt efter behov. Der er mulighed for køb af klippekort.

Book tid til en ny behandling

Fordele ved lysbehandling

  • Stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron
  • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
  • Reducerer hævelser og mørke rander under øjnene
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Reducerer pigment, ældningspletter og fregner
  • Synlig anti-aging effekt
  • Giver en strålende glød og en glat/fast og velplejet hud
  • Fantastisk til reducering af strækmærker
  • Uren hud og akne reduceres markant
  • Uden UV- derfor velegnet til alle hudtyper

Behandlinger 

Beauty Angel klassisk angsigtsbehandling - 699 kr.

Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og din hud. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance.

Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske fra Beauty Angel, Beauty Angel lys, afsluttes med cremepleje.

Klippekort til Beauty Angel kurbehandling. 

For at give dig den bedste start på denne behandling, starter du et kurforløb med en Detox ansigtsbehandling værdi 599,- 

Klippekort - 12 ture - du betaler for 10 - 1500 kr.

Kontakt os endelig for mere info. 

Book tid til Beauty Angel lysbehandling

Ønsker du at booke en tid til en Beauty Angel lysbehandlig, så kan du nemt og hurtigt booke en tid her. Har du spørgsmål eller brug for mere information er du også velkommen til at ringe til os på nummeret 
60 95 08 97 eller sende os en besked via kontaktformularen. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores klinik i Viborg.

Vi glæder os til at se dig!

Book tid til en ny lysbehandling her