Hos Beauty by Koco tilbyder vi professionel brasiliansk voksbehandling til vores kunder. Vores team af erfarne medarbejdere har ekspertisen og erfaringen indenfor forskellige hårfjerningsteknikker, og derfor er du i sikre hænder under alle vores voksbehandlinger.

Hvad er brasiliansk voksbehandling?

Brasiliansk voksbehandling (også kendt som brazilian wax), er en hårfjerningsmetode der fjerner alt håret inklusiv hårrødderne ved det intime område. Det er en utrolig populær type voksbehandling, da den fjerner uønsket hårvækst hurtigt og effektivt i 1-3 uger alt efter hvordan ens hårvækst er. 

Vores brasilianske voksbehandling er designet til at fjerne uønsket hår fra det intime område og efterlader din hud glat og blød i uger.

Under og efter voksbehandlingen

Inden du skal have foretaget en brasiliansk voksbehandling, er det vigtigt at hårene på kroppen er mellem 4-10 mm, for at kunne opnå det bedst mulige resultat. 

Vi anbefaler at man undgår at tage sol og selvbruner inden og 24 timer efter en voksbehandling. Derudover fraråder vi også at anvende parfume, creme og lotion med parfume, deodorant og andre produkter lige efter voksbehandlingen, at det vil kunne påvirke huden. 
Vi bruger altid kun de bedste voksprodukter for at sikre en smertefri og behagelig oplevelse for vores kunder.

Efter behandlingen vil vores kosmetologer give dig professionel rådgivning om, hvordan du kan tage vare på din hud, for at sikre at du får det bedste resultat.

Book tid til brasiliansk voksbehandling allerede i dag 

Ønsker du at få en tid til en brasiliansk voksbehandling, så kan du nemt og hurtigt booke tid her. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information på telefon 
60 95 08 97 eller ved at skrive til os her. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores klinik i Viborg, hvor vi også står klar til at hjælpe. 

Book tid online her