Drømmer du om smukke vipper? Hos Beauty by Koco i Viborg laver vi professionel lash lift der får dine vipper til at se smukke ud og syne længere. 

Lash lift er et permanent vippebuk der får dine øjenvipper til at fremstå længere og giver øjnene et mere intenst look. Efter du har fået lavet et lash lift slipper du for at bruge mascara og bukke vipperne, der med tiden kan beskadige og knække naturlige vipper. Lash lift er en skånsom behandling, der giver et smukt og permanent løft til dine vipper. 

                                                                                      Booke tid til lash lift her 

Hvad koster lash lift? 

Lash Lift betyder permanent vippebuk. Med denne behandling får du smukke naturlige bukkede vipper. 

Uden farve 450,-
Inkl. Farve 495,-
Kombipakke lashlift/browlift 890,-

Se flere priser og behandlinger på vipper og bryn

Hvor længe holder lash lift?

Lash lift holder som regel i 6-8 uger hvis du sørger for at behandle vipperne efter anvisningerne. Efter behandlingen kan vi rådgive og vejlede dig om hvordan man bedst muligt plejer vipperne, og opnår den længst mulig holdbarhed. 

Vi anbefaler at man i de første 24 timer efter behandlingen undgår:

  • Vand på og omkring vipperne
  • Dampbad og sauna
  • Make up og makeupfjerner på og omkring vipperne
  • Træning der får dig til at svede 

Derudover anbefaler vi også at man ikke sover med hovedet i puden de første par døgn, da det vil kunne ødelægge vippebukningen. 

Book en tid til permanent vippebuk hos Beauty by Koco i Viborg

Ønsker du en tid til at få lavet et lash lift? Så kan du booke en tid her. Vi tilbyder også at farve og rette bryn i samme forbindelse, hvis du ønsker ekstra selvforkælelse. 

Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ringe til os på 60 95 08 97