Hårfjerning med voks

Hos Beauty By Koco i Viborg tilbyder vi alle former hårfjerning med voks, til glæde for dig med uønsket hårvækst. 

En voksbehandling er et godt alternativ til at bruge skraberen, da det giver en bedre og længere virkning. Derudover undgår du røde knopper og andre gener der kan opstå når man benytter en skraber. 

Ønsker du en tid til voksbehandling, kan du booke en ny aftale her. Ønsker du at høre mere eller har du spørgsmål kan du kontakte os på telefon 60 95 08 97

                                                               Book en tid til voksbehandling

Priser på voksbehandlinger

Voks Brazil (første gang) til kvinder 550,-
Voks Brazil (inden for 4 uger) til kvinder 475,-
Voks hele ben 510,-
Bikini 265,-
Voks underben 310,-
Voks ryg inkl. Skulder 475,-
Voks ryg 440,-
Voks brystkasse 335,-
Voks armhuler 175,-
Voks arme + hænder 440,-
Voks hænder 145,-
Voks mave 335,-
Voks mave + bryst 440,-
Voks lår 300,-
Voks hage 200,-
Voks kinder 215,-
Voks overlæbe 155,-
Voks overlæbe + hage 215,-
Voks næse 165,-
Voks ansigt (overlæbe, hage og kinder ) 290,-
Voks ryg inkl. skulder, bryst og mave 765,-
Tanga 390,-

Inden og efter voksbehandlingen

Inden du skal have foretaget en voksbehandling er det vigtigt at hårene på kroppen er mellem 4-10 mm, for at kunne opnå det bedst mulige resultat. 

Vi anbefaler at man undgår at tage sol og selvbruner inden og 24 timer efter en voksbehandling. Derudover fraråder vi også at anvende parfume, creme og lotion med parfume, deodorant og andre produkter lige efter voksbehandlingen, at det vil kunne påvirke huden. 

Hvor længe holder en voksbehandling?

En voksbehandling holder typisk i 1-3 uger, afhængig af den enkeltes hårvækst. Hvis man holder voksbehandlingen ved lige, vil hårrødderne med tiden “give op” og gå i dvale. Du vil derfor opleve, at der kan går længere og længere tid, før du får behov for at få fjernet de uønskede hår. I nogle tilfælde stopper de helt med at gro.

Brasiliansk voksbehandling 

En brasiliansk/brazil voksbehandling er en behandling hvor man fjerner alt håret inklusiv hårrødderne ved det intime område. Det er en utrolig populær behandling der fjerner uønsket hårvækst effektivt. 

Det kan være grænseoverskridende for nogle, og derfor skal man huske på, at alle vores behandlere er top professionelle og har arbejdet med denne type voksbehandling mange gange før. Du kan derfor være helt tryg i vores hænder. 

Book tid til voksbehandling i Viborg hos Beauty by Koco 

Skal du have en tid til at få fjernet uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet? Så kan du nemt og hurtigt booke en tid der passer ind i din kalender her. Vi tilbyder også en naturlig og skånsom voksbehandling der hedder bodysugaring, læs mere om det her.  

Har du spørgsmål eller brug for mere information vedrørende voksbehandlingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 95 08 97 og høre mere. 

                                                                        Kontakt os allerede i dag