Ønsker du at få smukke negle? Hos Beauty by Koco i Viborg tilbyder vi professionel manicure behandling som får dine hænder til at fremstå flotte og velplejet. 

Når vi udfører manicure sørger vi for at forme neglene, fjerne neglebånd og polere neglene så de får en glat overflade. Behandlingen bliver udført af en professionel der har erfaring med teknikkerne og produkterne, og derfor er du altid i de bedste hænder. 

Manicure egner sig både for mænd og kvinder i stort set alle aldre. 

                                                                             Book en tid til manicure

Pris på manicure

Frisk neglene op med manicure. Vi tilbyder: 

  • Mini manicure – 300,-

Neglene formes og neglebåndene fjernes, hvorefter de poleres. Hænderne smøres ind i håndcreme og behandles med aromaolie.

  • Luksus manicure – 375,-

Med håndbad derefter peeling. Neglene formes og neglebåndene fjernes – neglene poleres. Hænderne smøres ind i en plejende håndcreme og behandles med aromaolie og let håndmassage. 

Se vores andre neglebehandlinger her.

Book tid til en manicure her

Ønsker du at få ordnet dine negle, så kan du booke en tid til manicure eller anden behandling, der passer ind i din kalender nemt og hurtigt her
Har du spørgsmål eller lignende til manicure eller en af vores andre ydelser, så kan du fange os på telefon 60 95 08 97, eller ved at sende os en besked via kontaktformularen på siden. 

                                                                           Kontakt os og hør mere