Trænger din hud til at blive plejet? Medex er et godt valg til dig der ønsker at være god ved din hud. Det er en effektiv plejende ansigtsbehandling, der giver huden den rette nærring så den opnår eller vedligeholder den naturlige balance. 

Hos Beauty by Koco i Viborg tilbyder vi professionelle Medex behandlinger udført af vores dygtige medarbejdere der har stor erfaring med hudpleje samt forskellige andre skønheds- og ansigtsbehandlinger

Se mere om de behandlinger vi tilbyder med Medex herunder, du kan også de Medex produkter vi sælger her. 

                                                             Book en tid nemt og hurtigt her. 

  • Medex klassisk ansigtsbehandling:

549 kroner.
Et godt valg til dig, der vil være god ved dig selv og din hud. Denne behandling er både plejende og afstressende. Huden får tilført fornyet glød og masser fugt. En behandling for at vedligeholde hudens naturlige balance. Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje.

  • Medex deluxe ansigtsbehandling:

799 kroner.
En behandling særligt til dig der ønsker at booste din hud, samt få renset huden mere i dybden. Ved brug af frugtsyre opnås hurtigt synlige resultater. Behandlingen består af afrens, evt. 2. afrens, peeling, let dybderens, maske, afsluttes med cremepleje, derudover arbejdes der også på hals samt decolté.

  • Medex teenage ( under 19 ):

449 kroner.
Der er alt mulig grund til, at begynde at pleje sin hud i en tidlig alder. Uanset om der er tale om en problemfyldt hud eller en smuk og fejlfri hud, er det vigtigt at holde huden ren og fugtet. Vi har derfor valgt at lave denne behandling som netop fokuserer på teens og deres hud. Vi skræddersyer den præcis efter hvad huden trænger til. Så vi på den måde kan stabilisere fugt- og fedtniveau, så huden synes flot og velfugtet.

Book en tid til en Medex behandling 

Ønsker du at få en behagelig og plejende Medex behandling, så kan du booke en tid der passer ind i din kalender her
Ved spørgsmål eller yderligere information kan du kontakte os via kontaktformularen på siden eller på vores telefonnummer 60 95 08 97. Vi ser frem til at høre fra dig.